Cookie preferences
SettingsI agree

WHG - Introductie nieuwe collega

10 March 2023

Graag stel ik mijzelf aan jullie voor. Mijn naam is Ronald Stegeman en ik ben net aangenomen als Commercieel Manager bij de Waalhaven Group B.V.

Ik ben een trotse vader van een zoon van (net) 1 jaar en een dochter van 7 jaar. Samen met mijn vrouw Alexandra is het een mooie en leuke uitdaging om deze ondeugende koters in het gareel te houden. 

Zakelijk gezien heb ik ruime ervaring in de logistiek. In de meer dan 25 jaar dat ik actief ben in deze sector heb ik ervaring opgedaan in verschillende schakels. Van warehousing en opslag tot aan container import en export en van industrial projects tot aan al het denkbare vervoer in Europa. Het meest motiverend voor mij is de kick die je krijgt indien je samen met een goed team, successen behaald. Een bedrijf draaiend houden is voor mij geen optie. De drive om met zijn allen het product beter te maken en als groep te groeien, zal altijd in mijn competitieve karakter zitten. 
Na 3 gesprekken gevoerd te hebben met verschillende mensen binnen de Waalhaven group heb ik een heel positief beeld gekregen van de organisatie. Ik sta dan ook te popelen om iedereen te leren kennen en te starten met mijn werkzaamheden. 
Met vriendelijke groet, Ronald Stegeman

Back