Vacature: BTB zoekt een fulltime Barge Planner

Functieomschrijving:

Barge Terminal Born is gespecialiseerd in het intermodale transport van containers tussen Born en de havens Rotterdam en Antwerpen. Jaarlijks wordt meer dan 100.000 TEU door ons getransporteerd en varen er continu 5 Barges met elk een capaciteit tussen 150 – 300 TEU. Barge Terminal is een van de grotere inland terminals in Nederland. Onze terminal is gevestigd in Born (Limburg) en de planning van de Barges vindt plaats in Rotterdam. Voor onze afdeling planning in Rotterdam zijn wij op zoek naar een fulltime Barge Planner.

Barge Planner (40-uur)

afdeling binnenvaartplanning -  vestiging Rotterdam Waalhaven

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een ervaren fulltime Barge Planner die zijn meerwaarde brengt bij onze afdeling binnenvaartplanning. In deze functie ben je verantwoordelijk voor een optimale planning en coördinatie van de lading aan boord van de lichters. Continu controleer je of alles goed verloopt en lost direct problemen op die door vertragingen en wijzigingen voordoen. Je onderhoudt geregeld contact met terminals, de klanten, lichters en interne afdelingen. Je zorgt ervoor dat alle gegevens goed verwerkt zijn  in het systeem en controleer je dit geregeld.

Functie-eisen

Voor deze uitdagende functie zoeken wij een kandidaat op MBO-niveau die al zo’n 3 tot 5 jaar werkzaam is als Barge Planner, bij voorkeur in de containerbinnenvaart branche. Je beheerst zowel de Engelse als Duitse taal in woord en geschrift en weet hoe je met diverse en verschillende partijen moet communiceren.  Excel, Word en Outlook zijn bekende programma’s waar je goed mee overweg kunt. Je beschikt over goede sociale vaardigheden en een servicegerichte instelling. Je kenmerkt jezelf als teamspeler met probleemoplossend en analytisch vermogen en weet juist onder druk goed en accuraat te presteren.

Aanbod

De juiste kandidaat bieden wij een zelfstandige functie met afwisselende werkzaamheden in een open en informele werksfeer. De beloning is marktconform, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. een collectieve ziektekostenverzekering waarbij wij een deel vergoeden, een collectieve pensioenregeling en kortingen op diverse verzekeringen.

Solliciteren

Wil je direct solliciteren? Klik dan  HIER om je CV en motivatie in te sturen.

Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op onze website: www.bargeterminalborn.nl

Back