Vacature BTB - Barge Planner- binnenvaart - Rotterdam Waalhaven

Functieomschrijving:

Ben je bekend met transport (barge) planning en wil je weten hoe dat werkt met een inland terminal in Limburg? Dan hebben wij de passende vacature voor jou.

Barge Terminal Born, gevestigd in Born (Limburg), is een van de grotere inland terminals in Nederland en gespecialiseerd in het intermodale transport van containers tussen Born en de havens Rotterdam en Antwerpen. Jaarlijks wordt meer dan 100.000 TEU door ons getransporteerd en varen er continu Barges met elk een capaciteit tussen 150 – 300 TEU. De planning van de Barges vindt plaats in Rotterdam. Voor deze afdeling in Rotterdam zijn wij op zoek naar een fulltime

Barge Planner (40 uur) - Afdeling binnenvaartplanning -  vestiging Rotterdam Waalhaven

 

Functieomschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor een optimale planning van de binnenvaartschepen. Ook coördineer je de lading aan boord van de lichters. Continu controleer je of alles goed verloopt en lost direct problemen op die zich door vertragingen en wijzigingen voordoen. Je onderhoudt geregeld contact met terminals, de klanten, lichters en interne afdelingen. Je zorgt ervoor dat alle gegevens goed verwerkt zijn in het systeem. Dit controleer je geregeld.

Functie-eisen

Voor deze uitdagende en brede functie zoeken wij een kandidaat op MBO-niveau die al zo’n 3 tot 5 jaar werkzaam is als Barge Planner, bij voorkeur in de containerbinnenvaart branche. Je beheerst naast Nederlands zowel de Engelse als Duitse taal in woord en geschrift en weet hoe je met verschillende partijen moet communiceren.  Excel, Word en Outlook zijn bekende programma’s waar je goed mee overweg kunt. Je beschikt over goede sociale vaardigheden, bent representatief en hebt een servicegerichte instelling. Je kenmerkt jezelf als teamspeler met probleemoplossend en analytisch vermogen en weet juist onder druk goed en accuraat te presteren.

Aanbod

De juiste kandidaat bieden wij een zelfstandige functie met afwisselende werkzaamheden in een open en informele werksfeer. De beloning is marktconform, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Daarnaast bieden wij prima secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. een collectieve ziektekostenverzekering waarbij wij een deel vergoeden en een collectieve pensioenregeling.

Solliciteren

Wil je direct solliciteren? Klik dan HIER om je CV en motivatie in te sturen.

 Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op onze website: www.bargeterminalborn.nl

Back